PSD a definitivat listele de candidați pentru CJ Gorj și CL Târgu-Jiu

544

În cadrul unei şedinţe lărgite a Comitetului Executiv Judeţean, care va avea loc astăzi, social-democrații gorjeni vor discuta și aproba listele cu propunerile pentru funcţiile de consilier municipal şi judeţean la alegerile din iunie.
“Va avea loc un Comitet Executiv Judeţean al partidului nostru într-o formulă mult mai lărgită, în sensul că vor participa membrii Biroului Politic Judeţean, vor participa preşedinţii organizaţiilor teritoriale, candidaţii noştri din toate localităţile, iar pe lângă alte aspecte de strategie electorală, de targeturi pe care fiecare organizaţie şi le-a propus, se va vorbi şi despre listele de consilieri municipali şi de consilieri judeţeni. De faţă cu toată lumea aceste propuneri vor fi prezentate, vor fi analizate, vor fi discutate şi vor fi, de ce nu, validate”, a declarat, ieri, Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj. Participanții vor avea posibilitatea, miercuri, să îşi spună punctul de vedere faţă de propunerile care se vor regăsi pe acele liste.

Ponta, la lansarea candidaților din Gorj!
Purtătorul de cuvânt a mai anunţat că lansarea candidaţilor PSD Gorj la alegerile locale va avea loc după Sărbătorile Pascale, la eveniment urmând să fie prezent și deputatul de Târgu-Jiu, Victor Ponta. “Ne ocupăm de o lansare a candidaţilor noştri, am pus la punct unele detalii, am stabilit ca această lansare să se ţină după Sărbătorile Pascale, în jurul datei de 3 sau 4 mai, până la începerea campaniei electorale. Au fost lansate şi câteva invitaţii domnului preşedinte Liviu Dragnea, domnului preşedinte executiv Valeriu Zgonea, domnului secretar general Neacşu şi vreau să vă spun că cel care a confirmat prezenţa la eveniment este Victor Ponta, deputatul de Târgu-Jiu care va fi prezent pe 3 sau pe 4 mai la acest eveniment”, a completat Bordușanu.
PSD Gorj și-a prezentat public, în ultimele săptămâni, toți candidații la funcțiile de primari din județ.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here