PSD a anunțat „un acord” cu Pro România pentru consiliile locale și județene

1262

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, sâmbătă, într-o conferință de presă, la Pitești, că a semnat un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale cu Pro România, formațiunea lui Victor Ponta.
Este „un fel de acord postelectoral”, a afirmat Ciolacu. „Cu adevărat, acum câteva zile am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale, un fel de acord postelectoral. Şi aţi văzut decizia Comitetului Politic Naţional pentru a merge singuri pentru alegerile din 6 decembrie, într-un fel în oglindă cu decizia Gabrielei Firea de a candida singură, fără aranjamente politice, pe care cetăţenii câteodată nu le percep, pentru Primăria Generală a Capitalei”, a declarat Ciolacu.
Până duminică la prânz, Victor Ponta încă nu făcuse declarații pe acest subiect.
În altă ordine de idei, liderul PSD spune că partidul său va avea cel mai mare număr de aleși din țară, la alegerile „atipice” din 27 septembrie.
„PSD va rămâne cel mai mare partid din ţară. Scorul PSD va fi cu 3 în faţă şi va avea cel mai mare număr de aleşi din România. (…) Eu am mers în interiorul organizațiilor PSD, și la Timiș, și la Hunedoara, și la Caraș, și la Gorj, candidații sunt determinați. Anumite zone au niște realizări administrative impresionante. Nu este un apetit la români în acest moment politica propriu-zisă. Este o campanie atipică categoric, dar este o campanie pentru locale, întotdeauna a fost axată pe candidați, nu neapărat pe partide”, a mai precizat Marcel Ciolacu, care s-a aflat, vineri, într-o vizită electorală în județul Gorj.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here