Prunariu, sigur pe victorie!

502

Dacă antrenorul Pandurilor suflă și-n iaurt și se ferește să-și proclame echipa favorită în confruntarea de astăzi cu Corona, președintele Mihai Prunariu este sigur că echipa gorjeană va bifa primul succes pe propriul teren în 2014.
„Sunt sigur că vom câştiga cu Corona! Acest meci va fi o descătuşare pentru echipă şi pentru publicul nostru, pentru suporteri, pentru toată lumea. Sunt convins că după meciul cu Steaua vom reedita jocul bun şi vom avea şi un rezultat pozitiv în sensul că vom câştiga cu Corona”, a declarat președintele grupării târgujiene, una dintre puținele echipe care nu au reușit să învingă Corona în acest sezon.
Sigur pe cele trei puncte cu codașa clasamentului, Prunariu mai face o previziune legată de rezultatele echipei gorjene în ultimele două etape spunând că Pandurii nu va pierde la Cluj în ultima rundă: „Eu cred că putem lua minim 4 puncte. Mi-aş dori să încheiem campionatul cu două victorii, dar cred că minim 4 puncte putem face în aceste ultime două jocuri”, a mai declarat Prunariu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here