Protocol de colaborare între Spitalul de Pneumoftiziologie şi Liceul Bâlta

373

În cursul zilei de 27 mai 2013 s-a semnat un protocol de colaborare între Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, din comuna Runcu, şi Liceul Tehnologic Bâlta. Cu această ocazie s-a derulat şi prima activitate din rândul celor ce se vor desfăşura în cadrul protocolului încheiat între cele două unităţi.

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” colaborează cu o instituţie de învăţământ liceal. Între cele două unităţi s-a semnat, ieri, un parteneriat. „Luni, 27 mai 2013, am încheiat un protocol de colaborare cu Liceul Tehnologic Bâlta, prin care Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu îşi pune la dispoziţie baza materială şi resursa umană în vederea sprijinirii activităţilor liceului, în scopul descurajării fumatului în rândul persoanelor tinere, elevi şi adolescenţi. Prima acţiune din cadrul parteneriatului a avut loc ieri. Un grup de aproximativ 30 de elevi, plus câteva cadre didactice şi directorul liceului au vizitat Sala de Kinetoterapie, Salina, saloanele”, a menţionat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, din comuna Runcu.
În cadrul întâlnirii de ieri, elevilor li s-au ţinut prelegeri de către managerul unităţii spitaliceşti menţionate şi de către angajaţii acesteia, prezentându-li-se efectele adverse ale fumatului în general şi la tineri, în special. În următoarea perioadă vor fi organizate alte activităţi ce se vor desfăşura în baza protocolului încheiat între Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu şi Liceul Tehnologic Bâlta.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here