Protestul mămicilor la Târgu-Jiu

618

Zeci de mămici din Târgu-Jiu au protestat, ieri, în Piaţa Prefecturii. Peste 60 de femei, unele însoțite de copii, și-au exprimat nemulțumirile față de condiţiile din spitalele din Gorj. Acestea au purtat măști, solicitând condiţii decente în unitățile medicale.

„Stop genocidului din sănătate”, „Bazele relației medic- pacient: empatie (e capacitatea de a te pune în pielea celuilalt), sinceritate, încredere, confidențialitate, înțelegere. La voi nu se regăsesc”, „Sunt părinte ca și tine, nu îți bate joc de mine. Nu avem încredere în voi, dacă dați doi bani pe noi!”, sunt doar câteva dintre mesajele afișate de mămici.

„Sunt mâhnită de mizeria cu care sunt întâmpinată în spitalul din Târgu-Jiu și când spun mizerie spun din toate punctele de vedere. Nu vreau să fac referire la toți doctorii. Din contră, avem doctori foarte buni și suntem mulțumiți de ei.

Sunt însă și doctori care sunt plictisiți, nu știu de ce, nu știu ce motive au. Eu îi rog, chiar îi implor dragi doctori, sunteți plictisiți, lăsați pe alții!”, a declarat Raluca, una dintre mămicile care au venit la protest.

La final, reprezentanții Consiliului Judeţean Gorj au purtat discuții cu acestea.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here