Proprietarul unui birou cadastral, executat silit de finanţiştii gorjeni

752

O nouă licitaţie pentru vânzarea unor autovehicule este programată pentru săptămâna viitoare la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj.

Cel care în primăvara anului trecut figura pe “lista ruşinii” publicată de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), unde se regăseau persoanele fizice cu datorii la stat, va fi acum executat silit de organele fiscale. Este vorba despre Mircea Medinţu, proprietarul unui birou cadastral din municipiul Târgu-Jiu care, în mai 2016, înregistra datorii la bugetul de stat de 120.000 de lei. Nici în prezent, omul nu este “curat”, Medinţu urmând a rămâne fără un autovehicul asupra căruia echipele AJFP Gorj instituiseră sechestru. Astfel, luni, 3 aprilie, de la ora 11.00, la sediul AJFP Gorj, din Târgu-Jiu, strada Siret, va fi organizată o licitaţie publică în vederea vânzării unui autoturism Renault Megane A4 Berlină, an de fabricaţie 2008, combustibil – motorină, într-o bună starea de funcţionare, maşina aparţinând lui Mircea Medinţu, deţinătorul unui birou cadastral. Preţul de pornire al licitaţiei va fi de 12.300 de lei.
Tot în cadrul procedurii de licitaţie de luni, finanţiştii gorjeni vor încerca vânzarea unui automobil Nissan Almera din 2005, pe benzină, bunul mobil aparţinând notarului Gheorghe Silviu Răceanu, care, de asemenea, înregistrează debite la bugetul de stat. În acest caz, preţul de evaluare sau de pornire al licitaţiei va fi de 7.600 de lei.
“Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei; împuternicirea persoanei care îi reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul Registrului Comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante, urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat în acest scop, documentaţia pentru înscriere se depune cu o zi înaintea datei de licitaţie”, se arată în anunţul emis în acest sens de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. Domnilor luati masuri cu medintu asta ca a anselat o gramada de oameni la crusetu a luat bani pentru cadastru de 3 4 ani si nu a rezolvat nimic nu al poti gasi pe nicaieri verificati pe unde a avut contracte ca e jale o sa sara lumea pe el ca ia pacalit alo politia anaf trezitiva si verificati jegosu asta ordinar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here