Profilul tehnologic de liceu nu solicită manuale şcolare

1816
239014491-180515-500_500Problema asigurării manualelor în judeţul Gorj este aproape rezolvată, nefiind de intensitate majoră în toate unităţile şcolare. Astfel, la Şcoala Generală Alimpeşti s-au ridicat manualele încă de la jumătatea acestei luni, iar la „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu prima tranşă de manuale a fost primită, urmând să se facă un dosar pentru a se constata ce lipsuri sunt şi la ce discipline.

La Scoarţa, toate manualele necesare au fost ridicate de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, în timp ce la Cărpiniş, în localitatea Crasna, nu s-a primit niciun manual, urmând să fie ridicate în perioada imediat următoare prin situaţia transmisă IŞJ Gorj în luna februarie a.c. Aceeaşi situaţie este şi la şcoala cu clasele I-VIII din Săcelu, precum şi la cea din Bălceşti.

„S-a constatat că problema asigurării cu manuale şcolare este aproape rezolvată pentru şcolile din Gorj, rămânând spre soluţionare doar câteva titluri la nivel liceal, profilul tehnologic. Aici, sunt probleme la clasele a IX-a pentru că nu au fost solicitate manuale”, a declarat Nicolaie Mergea, inspectorul şcolar general al judeţului Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here