Profesorii UCB au început pregătirile cu elevii care dau BAC-ul

474

De la sfârşitul săptămânii trecute, mai exact din data de 5 aprilie, Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu organizează cursuri de pregătire gratuite pentru examenul de Bacalaureat. Calendarul pregătirii elevilor pentru examenul de Bacalaureat 2014 este disponibil pe pagina de internet a universităţii.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se implică în pregătirea elevilor de clasa a XII-a în speranţa că, în acest fel, rezultatele de la examenul de Bacalaureat vor fi mai bune. Cadrele didactice de la Facultatea de Inginerie şi Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative fac pregătire cu elevii, începând din data de 5 aprilie. Facultatea de Inginerie organizează astfel de cursuri la disciplina Matematică încă din anul 2011. Pentru sesiunea din vara anului 2014, programul de pregătire a fost pus deja la dispoziţia celor interesaţi, la sediul facultăţii, dar şi pe pagina de internet a UCB. De asemenea, Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative organizează cursuri de pregătire gratuite pentru examenul de Bacalaureat, începând cu 5 aprilie 2014, după cum urmează: Cadrele didactice de la specializarea Istorie – pentru disciplina Istorie; Cadrele didactice de la specializarea Limbă şi Literatură Engleză – Limbă şi Literatură Română – pregătire pentru disciplinele Limba şi literatura română, Limba engleză şi Limba franceză. Locul de desfăşurare al cursurilor este sediul Facultăţii de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative din str. Griviţei, nr. 1, Târgu-Jiu.
La consultaţii pot participa toţi tinerii care se vor înscrie la examenul de Bacalaureat în sesiunea din vara anului 2014.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here