Procurorii DNA au cerut arestarea managerului CEO: Prima decizie, la Tribunalul Dolj

523

UPDATE, ora 14.00

Unul dintre cei trei directori a fost audiat, urmând ca și ceilalți doi să dea declarații în fața judecătorilor de la Tribunalul Dolj. ”Va fi de durată, pentru că fiecare inculpat are trei, chiar patru avocați”, a spus pentru Gorjeanul, o sursă aflată în sala de judecată.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Craiova cer din nou, astăzi, la Tribunalul Dolj, arestarea preventivă a managerului CEO, Laurențiu Ciobotărică. Aceeași propunere a fost făcută și pentru alți doi directori: Daniel Antonie și Dorina Jianu. Ședința a început la ora 10.00, iar cei trei reprezentanți ai Complexului Energetic Oltenia se află acum în sala de judecată, alături de avocații acestora. Hotărârea nu va fi însă definitivă.

Laurențiu Ciobotărică este acuzat de abuz în serviciu, la fel ca și Daniel Antonie, din cadrul Diviziei Miniere. Dorina Jianu, șefa de la ”Legislație și Guvernanță Corporativă”este suspectată  de complicitate la abuz în serviciu. Vezi aici care sunt acuzațiile procurorilor DNA!

Rămâi pe gorjeanul.ro pentru a afla decizia judecătorilor!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here