Procurorii au început urmărirea penală, Viceprimarul de Tismana a demisionat

1126

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au început urmărirea penală în dosarul de corupție înregistrat în septembrie cu nr. 298/P/2016, pe numele viceprimarului de Tismana, Petre Narcis Remetea, și a primarului de Padeș, Antonie Serafim. Urmare a acestui fapt, viceprimarul ALDE a demisionat, în aceste zile, din funcția publică, acesta rămânând totuși lider al organizației locale din Tismana. Remetea este cercetat, în prezent, pentru trafic de influență și instigare la abuz în serviciu în acest dosar, dar urmare a demisiei sale, el poate să se ocupe de investițiile adjudecate în acest fel de la Primăria Padeș, cu concursul primarului Antonie Serafim. Astfel că, din 4 octombrie, firma fostului vice începe în Padeș lucrările de instalare a centralei termice la școala generală Motru Sec, pentru care va încasa peste un miliard o sută de milioane de lei vechi.

Vrea afaceri, ALDE pierde locul!
“Domnul Remetea m-a anunțat, de acum o lună de zile, că își va da demisia. Dânsul vine din mediul privat și a observat că în administrație și în privat nu se poate. Și-a dat demisia și va fi înlocuit de un consilier de-al nostru care va fi decis, acolo, la Tismana, că noi nu ne amestecăm. Avem trei consilieri acolo, ei vor decide cine va fi viceprimarul, deoarece împreună cu PSD-ul tot ALDE va numi viceprimarul la Tismana”, a declarat, joi, Dian Popescu, în cadrul unei conferințe de presă a organizației, întrebat cum comentează demisia vicelui de Tismana.
În localitate, se vehiculează însă contrariul, că noul viceprimar va fi ales abia după alegerile parlamentare, în locul în cauză nemaifiind numit un ales ALDE.
În ceea ce privește dosarul lui Remetea, Dian Popescu a menționat că el nu știe nimic despre cercetarea colegului său de partid. “Nu știu de dosarul în cauză. Știu că Remetea este interesat de partea privată, nu știu nimic de un dosar de corupție. Dânsul rămâne președintele ALDE Tismana”, a conchis Dian Popescu.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Aberatii! Pe rolul Parchetului de pe Langa Judecatoria Tg Jiu,cum de altfel in nici un alt Parchet nu exista nici un dosar in care Primarul de la Pades sa aibe calitatea de suspect! Deci nu este urmarit penal! Faptul ca anumiti oameni complexati si incompetenti fac tot felul de DELATIUNI ( termenul e pt cunoscatori) nu inseamna ca s a inceput urmarirea penala fata de aceea persoana!
    Rog autoarea articolului sa faca o adresa oficiala catre Parchet pt aflarea adevarului si publicarea raspunsului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here