Prins beat şi fără permis la volan

539

Un sexagenar din Novaci s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins, de poliţişti, beat la volanul unei autoutilitare. Mai mult, bărbatul avea permisul de conducere anulat de opt ani de zile.

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost tras pe dreapta joi seara, de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Novaci. Cum acesta emana halenă alcoolică, oamenii legii i-au cerut să sufle în etilotest, însă şoferul a refuzat, solicitând recoltarea de probe biologice.
Surpriza a venit însă abia după ce poliţiştii l-au verificat pe sexagenar în baza de date. „Procedându-se la verificarea conducătorului auto în baza de date, s-a constatat că acesta avea permisul de conducere anulat din anul 2006. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here