Primarul Romanescu anunţă dezvoltarea unei noi afaceri la Târgu-Jiu

651

În cursul săptămânii trecute, edilul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a purtat noi discuţii cu un investitor din domeniul componentelor auto care va dezvolta în perioada următoare o afacere în oraşul lui Brâncuşi, benefică şi pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Municipalitatea a pus la dispoziţia investitorului mai multe spaţii din Târgu-Jiu, unde afacerea ar putea fi pusă pe picioare. “Legat de investiţia pe care noi, sperăm că, în mare parte, se va realiza la în municipiu, sâmbătă, investitorul a fost pe durata întregii zile la Târgu-Jiu, a vizitat 15 locaţii deci este interesat în mod deosebit să găsească cea mai bună locaţie. Astăzi (n.r. ieri), am luat legătura cu el, deoarece a apărut şi cea de-a şaisprezecea locaţie. Din toate acestea va alege una singură pentru a putea să-şi deschidă iniţial afacerea, deoarece vorbim doar de un început de investiţie la Târgu-Jiu.  Ulterior, aşa cum ne-a şi transmis, în condiţiile în care va găsi forţa de muncă necesară pentru mărirea activităţii pe care doreşte să o realizeze, îşi va construi o hală în municipiul Târgu-Jiu, unde să poată mări numărul de personal pe care îl angajează.  Dar, merge cu paşi mărunţi. În primul rând, va angaja un număr redus de persoane care vor merge la locaţia de bază pentru a putea fi pregătite şi dacă va găsi mai multe solicitări decât posibilele angajări, va dezvolta o afacere la nivelul municipiului Târgu-Jiu. Are anumite semne de întrebare legate de forţa de muncă şi noi am dat toate garanţiile necesare că vom face şi publicitate în aşa fel încât să-şi găsească personal pentru a-şi putea desfăşura activitatea pe raza municipiului Târgu-Jiu”, a declarat primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.
Izabella Molnar

 

1 COMENTARIU

  1. Doamne, ce agramat!! Frazare de industrială la seral, in cel mai bun caz… Nu-l mai citați cap coada, decât daca chiar vreți sa-l arătați limitele, ceea ce, sincer, nu cred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here