Primarul Mazilu: „Parlamentarii de Gorj nu m-au ajutat cu nimic”

258

MAZILUMihai Mazilu, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti se declară dezamăgit de faptul că senatorul şi deputatul care au candidat pe colegiul din care face parte şi Cărbuneştiul nu au făcut nimic pentru acest oraş, şi tot ce s-a realizat a fost prin eforturile întregii echipe ale administraţiei publice locale.

Edilul de la Târgu-Cărbuneşti arată cu degetul spre senatorul Toni Greblă şi deputatul Mugurel Surupăceanu, ambii candidaţi pe colegiul care cuprinde şi oraşul lui Mazilu. „Parlamentarii nu m-au ajutat cu nimic. Tot ce am făcut a fost cu bani guvernamentali obţinuţi prin forţe proprii şi proiecte bine întocmite care meritau finanţare. Nimeni nu a intervenit la Parlament pentru acest oraş. Vreau să văd cum vor avea ei curaj să calce în Târgu-Cărbuneşti, că din gură toţi au ştiut să promită, şi nimic măcar n-au reuşit să se ţină zece la sută din promisiunile făcute”, a declarat supărat primarul Mihai Mazilu.

Nu vrea pe altul pe investiţiile sale

Primarul a mai spus că la alegerile de anul viitor va candida pentru un nou mandat de şef al administraţiei locale cărbuneştene şi asta pentru că este păcat să calce altul pe investiţiile făcute în ultimii ani. „Spun cert că vom candida deoarece este păcat să las pe alţii să vină în acest oraş ca găina pe ouă. Am avut investiţii de sute de miliarde. Am gânduri mari cu acest oraş, iar roata se învârte continuu pentru Târgu-Cărbuneşti”, a precizat primarul. Mazilu spune că la ora actuală sunt 26 de miliarde de lei vechi, co-finanţatre la proiecte aflate în fază de execuţie, în timp ce numai săptămâna trecută s-a inaugurat o investiţie de alte 20 de miliarde şi anume Centrul de Evidenţă a Populaţiei. „Am cheltuit cu spitalul şase miliarde, alte trei cu Poliţia Locală, o mulţime de bani aşa că nu voi renunţa pentru nimic în lume la postul meu”, a adăugat edilul. El a mai spus că cetăţenii nu au ce zice atunci când se construieşte ceva, când se asfaltează o stradă, se fac reţele de canalizare şi investiţii majore în oraş, astfel că în rândul majorităţii cărbuneştenilor nu poate exista decât mulţumire.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here