Primarul de la Fărcăşeşti votează “locomotiva” blondă a PDL

927

Edilul PDL de Fărcăşeşti, Dănuţ Bălu, prezent ieri în sala în care Elena Udrea, candidată la şefia partidului, şi-a prezentat moţiunea cu care vrea să devină preşedinta democrat-liberalilor, îi va da votul “locomotivei” blonde a formaţiunii politice. Bălu este astfel, al treilea primar PDL din Gorj convins că Udrea este cea mai bună soluţie pentru reaşezarea PDL înapoi pe şine.

Discursul motivant al Elenei Udrea, rostit la Târgu-Jiu în faţa a peste 300 de membri ai PDL Gorj, i-a adus deja voturi candidatei blonde văzută de proprii ei susţinători drept o locomotivă care va trage după ea partidul, ajutându-l să prindă viteză în Opoziţie. Fără să mascheze o falsă modestie, Udrea le-a spus tuturor să o voteze deoarece este mai bună decât contracandidaţii ei la şefia partidului, neascunzând faptul că Elena Băsescu şi Traian Băsescu o susţin în lupta ei pentru cucerirea PDL. “Ştim că Traian Băsescu întotdeauna a susţinut un partid politic de centru dreapta puternic, acesta a fost proiectul politic în care a crezut din 2005, şi astăzi este cel mai credibil lider al dreptei, mai credibil decât PDL, decât liderii PDL, şi proiectul pe care l-a început în 2005, când a dus PDL în PPE, este cel în care dovedeşte că încă mai crede şi probabil că, în calitate de cel mai credibil lider al dreptei, va dori ca partidele de centru dreapta din România să se regăsească într-un singur loc”, a declarat Udrea, lăudându-l pe şeful statului.
La Gorj şi-au declarat susţinerea pentru Udrea, deja Ion Bârcă, primarul de Turburea, Liviu Cotojman edilul de la Roşia de Amaradia şi acum Dănuţ Bălu. Se vehiculează însă că peste jumătate dintre cei 69 de delegaţi de la Gorj la Convenţia din 23 martie o vor vota pe Udrea nu pe Blaga.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here