Primarul de Cărbuneşti, absent motivat de la întrunirea aleşilor locali ai PNL / “Liga nu m-a ajutat cu absolut nimic”

517

Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PNL, care va avea loc vineri şi sâmbătă la Poiana Braşov, nu se va bucura de prezenţa tuturor primarilor liberali din judeţul Gorj. Cel puţin Mihai Mazilu, edilul liberal de Cărbuneşti, a refuzat să participe la întrunire, motivând că a mai fost şi la alte reuniuni similare, dar tot ce s-a decis acolo a rămas doar la nivel declarativ. “Sunt dezamăgit de ce se rezolvă după întrunirile Ligii Aleşilor Locali, motiv pentru care la întrunirea din week-end nici nu mă duc”, a declarat Mazilu.

Vineri, începând cu ora 15.00, se va desfăşura şedinţa Colegiului Director Naţional al PNL, urmată de conferinţa de presă susţinută de copreşedinţii liberalilor, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Abia sâmbătă, începând cu ora 11.00, va avea loc reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PNL, ocazie cu care vor fi adoptate rezoluţii privind principalele teme de interes pentru administraţia publică, informează un comunicat. Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, că la această reuniune se va discuta şi despre un cod al incompatibilităţilor. “La Liga Aleşilor Locali pe care o vom ţine la sfârşitul acestei săptămâni la Braşov vom discuta despre un cod al incompatibilităţilor. Subiectul acesta trebuie neapărat să fie pe agenda Parlamentului. Sunt aproape 300 de legi care conţin prevederi legate de incompatibilităţi, ceea ce este absolut nefiresc şi vor trebui generate acte mult mai simple, pe înţelesul tuturor”, a afirmat Alina Gorghiu, la Parlament.
La întrunirea respectivă şi-au anunţat prezenţa puţini edili liberali din Gorj, ştiut fiind, în prezent, doar că primarul de la Câlnic, Dumitru Vulpe, va pleca, cu acest scop, la Braşov.
În ce îl priveşte pe edilul de Cărbuneşti, Mihai Mazilu a refuzat invitaţia, pe motiv că a revenit recent din concediu, iar ceea ce a găsit la primărie l-ar fi nemulţumit.
“Nu merg la Ligă, deoarece am revenit recent din concediu, iar ceea ce s-a întâmplat la primărie în lipsa mea m-a nemulţumit. Tot vineri aştept nişte investitori la Cărbuneşti şi prefer să fiu în oraş pentru ei. Apoi întrunirile Ligii m-au cam dezamăgit pentru că ceea ce se hotărăşte acolo nu se pune în practică”, a conchis Mazilu.
A.Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here