Primarul de Bălănești a jurat a doua oară

658

Edilul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan, și-a depus jurământul de primar pentru a doua oară, acesta fiind reales în fruntea administrației publice locale, pe 5 iunie. Momentul a fost unul solemn, dar și festiv, salariații primăriei, susținători ai primarului și simplii cetățeni fiind prezenți, în sala modernă a căminului cultural din localitate, la depunerea jurământului pentru noii aleși. Validarea noii administrații locale s-a făcut în prezența unui reprezentant al Prefecturii Gorj. Stabilirea viceprimarului s-a amânat pentru ședința viitoare.

Reconfirmat în funcție, urmare a proiectelor demarate în localitate, a relației cu cetățenii și a fondurilor europene atrase în Bălănești, edilul Ovidiu Pungan a promis că și în acest al doilea mandat va lucra tot în slujba cetățenilor care i-au dat votul. A spus asta, dar și despre programul său pe care îl va respecta în următorii patru ani, în fața celor care i-au fost alături la depunerea jurământului de investire în funcție, dar și a noului Consiliu Local, validat vineri. De altfel, nu numai cei din Bălănești au venit să-l felicite pe noul primar la evenimentul de la finalul săptămânii trecute, a făcut-o și primarul de Bustuchin, Ion Ciocea, care îl susține pe mai tânărul său omolog, să realizeze proiecte benefice pentru localitate.
DSC_0039Pungan le-a mulțumit tuturor pentru susținere și a stabilit, la cererea unuia dintre consilierii PSD, ca numirea viceprimarului localității să fie amânată pentru ședința viitoare. Consilierul local ALDE, Călin Simionescu, a lipsit motivat de la ședință. PSD are majoritate în Consiliul Local Bălănești.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here