Primarul Cârciumaru, alături de pensionarii târgujieni

472

florii pensionari2 facuta de minePensionarii târgujieni înscrişi la cele cinci cluburile ale vârstei a III-a din municipiul Târgu-Jiu au petrecut vineri, cu două zile în avans, Sărbătoarea Floriilor,

alături de personalul Direcţiei Publice de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu şi de edilul Florin Cârciumaru. Astfel, la orele prânzului doamnele şi domnii vârstnici care poartă nume de floare au primit câte o floare, o strângere de mână şi felicitări din partea primarului de Târgu-Jiu.

Aproape 50 de pensionari au petrecut vineri câteva ore distrându-se şi simţindu-se bine, la Clubul din strada Olteniţei, iar alături de felicitările autorităţii municipale, ei au primit şi prăjituri de post.
„La noi, la Târgu-Jiu, a devenit o tradiţie ca în fiecare an, prin grija Primăriei şi a Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu-Jiu, să-i sărbătorim pe toţi cei care sunt înscrişi la cele cinci cluburi de vârstnici din oraş şi poartă numele de floare. Fie doamnă, fie bărbat, în fiecare an, am căutat ca în limita posibilităţilor să le oferim ceva pentru a se întâlni şi a discuta şi a se simţi bine, precum şi o felicitare din partea Primăriei şi a Consiliului Local”, a declarat primarul Florin Cârciumaru. Şi acesta fiind purtătorul numelui de Florin, s-a sărbătorit, ieri, în sânul familiei. „Vineri am petrecut cu pensionarii, iar duminică, de onomastică, alături de familie şi prieteni la mine acasă”, a menţionat edilul.
De altfel, pe 1 aprilie, în ziua Joii Mari, pensionarilor târgujieni li se vor împărţi cănuţe, flori, suc, covrigi împletiţi, lumânări, în amintirea celor care nu mai sunt printre noi.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here