Primăria Târgu-Jiu angajează trei funcţionari publici

583

Trei posturi publice sunt scoase la concurs, în cadrul Primăriei Târgu-Jiu. Este vorba despre postul de şef serviciu la Resurse Umane, inspector la departamentul Organizare Evenimente Culturale şi Promovare Turism, precum şi postul de şef serviciu în cadrul Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor Târgu-Jiu.

În luna septembrie, Primăria Municipiului Târgu-Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Organizare Evenimente Culturale şi Promovare Turism. Concursul pentru ocuparea acestei funcţii este stabilit pentru data de 10 septembrie, proba scrisă având loc la ora 10.30, iar pe data de 12 septembrie va avea loc proba interviului. Tot în luna septembrie, în data de 9 va avea loc concursul de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă, de şef serviciu la Compartimentul pentru Informarea Cetățenilor – Direcția Resurse Umane, Comunicare, tot din cadrul Primăriei Târgu-Jiu. Proba interviului este stabilită pentru data de 11 septembrie.
Totodată Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă de şef serviciu – Serviciul Evidenţă din cadrul Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor Târgu Jiu, judeţul Gorj.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice. Se cere o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 08 septembrie 2014, ora 10.00: proba scrisă. Data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.
Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here