Primăria Arcani, în haine cernite! Liberalul Coiculescu, cu atribuţii de primar în Arcani

977

Dan Coiculescu, viceprimarul comunei Arcani, a preluat de ieri și atribuțiile primarului Vasile Popescu, edilul decedând la sfârșitul săptămânii trecute într-un spital din Bucureşti. Liberalul a preluat atribuţiile lui Popescu, lucru tolerat de Consiliul Local Arcani, aleşii fiind încă tulburaţi la vestea că primarul care suferea de ciroză a pierdut lupta cu boala. Primarii din judeţ au transmis toţi mesaje de condoleanţe familiei îndoliate.

Liviu Diaconescu, secretarul Prefecturii Gorj, a anunţat ieri că, potrivit legii, atribuțiile de primar în Arcani vor fi preluate de către viceprimarul Dan Coiculescu, la fel cum s-a întâmplat și la Rovinari, după decesul edilului Dorin Filip. Diaconescu a menţionat că speră ca aici să nu apară probleme de ordin politic, așa cum au fost la Rovinari, iar Dan Coiculescu, viceprimarul cu atribuții de primar de la Arcani să poată să își ducă mandatul până la alegerile de anul viitor. “Potrivit legii aşteptăm referatul secretarului UAT-ului care ne va înştiinţa că sunt motive pentru încetarea de drept a mandatului de primar. Ulterior vom emite ordin ca la Rovinari, urmând ca viceprimarul să preia mandatul de primar”, a declarat, ieri, Diaconescu.
Vasile Popescu, edilul decedat al comunei Arcani, a fost ales edil al localității în 2008, din partea PNG, el fiind ajutat intens la momentul respectiv de către Nicolae Mischie, ulterior el trecând la UNPR.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here