Prezidenţialele încing spiritele – Acuze înainte de campanie

341

politistiCu câteva ore înainte de începerea campaniei electorale politicienii gorjeni încep să îşi adreseze diverse acuzaţii. Liberalul şef, Dan Ilie Morega, ameninţă astfel că îi va rupe

picioarele directorului pedelist de la Finanţe, Ion Cupă, dacă îl va mai găsi la Padeş ameninţând comercianţii locali, deja terorizaţi de controale şi amenzi. Morega susţine, de asemenea, că pedeliştii au pregătiţi bani pentru votanţii care îl vor alege pe Băsescu.

Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, susţine sus şi tare că are informaţii potrivit cărora pedeliştii vor acorda în Gorj, în campania electorală, câte un milion de lei fiecărui votant, în intenţia de a aduce cât mai multe voturi pentru Băsescu. Morega, susţine, de asemenea, că unii directori de la PD-L, gen Ion Cupă de la Finanţe, ar face presiuni asupra comercianţilor din Padeş pentru a-i câştiga de partea lor. Mai mult, liberalul şef îl ameninţă pe Cupă că îi va rupe picioarele şi crede că ar fi mai bine ca instituţiile cu abilităţi de control să îşi anuleze controalele pe timpul campaniei electorale. ,,Au situaţii cu cetăţenii pe străzi, blocuri..vor să le dea la fiecare câte un milion de lei. ()..Cupă de la Mehedinţi să nu îl mai prind pe la Padeş cu ameninţări că îi rup picioarele. Este inadmisibil că aceşti derbedei fac aşa ceva. Îi avertizez şi pe Iliuţă de la Direcţia Sanitar Veterinară , îl avertizez foarte serios ca şi pe cei de la Garda de Mediu, să se liniştească”, afirmă revoltat Dan Ilie Morega care este convins că în Gorj va avea loc o campanie electorală ,,foarte murdară”.
Manţog: „Morega să aibă grijă de propriile picioare”
Şeful de campanie al PD-L Gorj, Ionel Manţog, contestă spusele lui Morega în legătură cu banii care ar urma, în opinia liberalului, să le dea democrat-liberalii, gorjenilor cu drept de vot. ,,Morega să aibă grijă de propriile picioare că sunt mai fragile decât ale lui Cupă. (..) Morega şi Călinoiu vor spun în campania acesta toate prostiile care le trec prin cap. cea mai mare prostie pe care aş putea să o fac eu este să intru în acest joc, dar nu o să intru în acest joc”, a declarat la rândul său Manţog care afirmă că are alte lucruri mai importante de care să se preocupe.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here