Președintele Rotaru s-a întâlnit la Târgu-Jiu cu tizul său de la Lelești

569

Constantin Rotaru, președintele Partidului Socialist Român, a fost prezent, joi, la Târgu-Jiu, pentru a stabili cu colegii de la Gorj cele necesare pentru alegerile locale din iunie. Rotaru i-a găsit pe cei din PSR Gorj în plină activitate, aceștia stabilind candidați noi și candidaturi surpriză pentru fotoliile de primari dar și cele de consilieri locali și municipali din județ. O întâlnire, în sediul PSR de la Târgu-Jiu, s-a bifat și cu edilul Marian Rotaru, dezamăgit de PNL, care își caută acum un alt partid politic sub sigla căruia să candideze.

La întâlnirea cu liderul de la centru a răspuns astfel prezent și primarul din Lelești, Marian Rotaru, cel care i-a cerut chiar ieri PNL-ului să-l excludă din acest partid politic. Edilul Rotaru a menționat joi că nu s-a hotărât încă spre ce partid să se îndrepte, dar după Plenara PSR de la București a stabilit și să continue discuțiile cu tizul său, Constantin Rotaru, liderul PSR, fapt care s-a și întâmplat ieri.
La fel de reținut în declarații a fost și președintele Constantin Rotaru, care a menționat că a avut o discuție de principiu cu edilul de la Gorj pe care îl așteaptă să se hotărască.
În ce privește PSR Gorj, Rotaru a subliniat că așteaptă un procent de 10% la nivelul județului la locale și ca tinerii să se înscrie în această organizație.

Dosarul de cadre, la fel de actual
Președintele de la centru a mai declarat că i se pare amuzant codul de etică al PNL, mai ales că liberalii au râs nu demult despre dosarul de cadre al PSR, acesta spunând că doar partidul pe care îl conduce stopează cu adevărat accesul în funcții de conducere a persoanelor certate cu legea, cu cinstea și cu corectitudinea.
A.Stoica

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here