Președintele PSD Turburea, după declarațiile făcute de Alin Văcaru: „Face o greșeală mare de tot, dacă nu votează moțiunea!”

473

Declarațiile făcute de deputatul Alin Văcaru și faptul că nu a semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu nu l-au lăsat indiferent pe președintele PSD Turburea, Ion Bîrcă. Primarul comunei Turburea susține că fostul prefect de Gorj nu l-a sunat în ultimele zile, pentru a-l consulta în privința deciziei pe care o va lua miercuri.
“Mie nu mi-a cerut nicio părere domnul Văcaru. Nu mi se pare normal să ieșim în spațiul public să vorbim, orice funcție am avea, de parlamentar, de primar, de președinte de organizație. Eu vorbesc în calitatea de președinte al organizației PSD Turburea. Îi spun domnului Văcaru că nu e frumos să ieșim în spațiul public, să vorbim tot ce nu este de vorbit. Acestea sunt lucrurile noastre interne, ce se întâmplă în Partidul Social Democrat și trebuie să ne spălăm rufele în interiorul nostru. Nu m-a consultat domnul Văcaru. Cred că va trece moțiunea de cenzură, fără drept de apel. Se fac cele șase luni, iar noi nu avem proiecte noi, nu avem bani la primării și nu știm ce să mai facem pentru că sunt multe lucruri pe care noi, PSD, am spus cetățenilor României că le vom face și iată că nu am făcut nimic la ora actuală, decât vorbe, pentru că actualul premier, nu o dăm pe incompetență, o dăm că nu poate. Unde nu poți, trebuie să te dai la o parte”, a declarat Ion Bîrcă, pentru Gorjeanul. Acesta a mai precizat că speră ca deputatul Alin Văcaru să se răzgândească în ultimul moment și să voteze moțiunea de cenzură.
“Trebuie să dai drumul la investiții, fără investiții ce facem? Investițiile aduc locuri de muncă, o creștere a gradului de trai pentru fiecăre cetățean. Sunt utile societății. Domnul Văcaru face o greșeală mare de tot, dacă nu votează moțiunea, pentru că vrem, că nu vrem, domnul Văcaru este parlamentar al României, datorită faptului că a fost acceptat de PSD pe acele liste, iar el trebuie să facă ce face majoritatea parlamentarilor ai PSD. Eu așa consider.
El nu este trimis în Parlamentul României independent. Dacă era independent, putea să își depună candidatura independent.
El trebuie să urmeze și cred că se va trezi, pentru că este normal să se trezească, pentru că e un băiat foarte isteț și cred că se trezește și își va reveni. Să facă ce fac cei mulți din PSD”, a mai spus președintele PSD Turburea.

Văcaru: “Voi vota ce au decis colegii de la Gorj”
Alin Văcaru a declarat, ieri, că miercuri va lua o decizie, privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. “Voi vota ce au decis colegii de la Gorj, din CEx. Am și sunat o parte din primari și președinţi de organizaţii, majoritatea ai Biroului Comitetului Executiv de la noi, de la Gorj, vreau să îi întreb să văd și părerea dumnealor, până la urmă îi reprezint și pe ei în parlament, nu numai pe mine. În urma consultărilor, o să iau decizia cea mai bună. De aceea nu am semnat. Dumnealor m-au trimis în parlament, prin munca lor, voturile aduse de fiecare primărie în parte. Nu cred că se poate întâmpla ceva cu mine că nu am semnat moţiunea, atunci înseamnă că nu are rost să stai de frică într-un partid”, a precizat deputatul Alin Văcaru, pentru Gorjeanul. Potrivit unor surse politice, liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut deja o listă cu cei care vor face parte din noul Executiv, dacă moțiunea de cenzură va trece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here