Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, dr.ing. Ion Călinoiu, Împreună cu floarea culturii Jiului de Sus i-au cântat “La mulţi ani!” Patriarhului Poeziei Gorjene Florian Saioc, la borna 80

408

Picture 015Amfitrioana, dr. Olimpia Bratu, directorul Bibliotecii Judeţene “Christian Tell”, a fost gazda unui memorabil moment aniversar intitulat Omagiul Culturii Gorjene – FLORIAN SAIOC – 80.

Asupra superbei manifestări de suflet şi simţire poetică din Sala “Mihai Eminescu” a focarului de cultură cârmuit de distinsa doamnă Olimpia Bratu vom reveni, iar despre lansarea volumului “Cartea cu ferestre deschise” a Marelui Maestru Florian Saioc a scris Ion Popescu Brădiceni în Gorjenul de ieri. Cum sala a fost plină până la refuz, trebuie să pomenim atmosfera entuziastă a auditoriului şi mai ales preţuirea pe care preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, dr. ing. Ion Picture 013Călinoiu i-a acordat-o. Dimpreună cu o Diplomă de Excelenţă omagială desigur, şi cu un important premiu în bani. Urarea noastră de sănătate fericire şi inspiraţie bogată măcar încă vreo zece-douăzeci de ani de creaţie de acum încolo. Ca o compensaţie Divină pentru cei 30 de ani de botniţă pe care i-au impus regimul comunist unuia care devenise membru al breslei scriitoriceşti încă din anii 50. Vom reveni.

Ion Predoşanu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here