Preşedintele CNSLR-Frăţia, la Târgu-Jiu pentru realegerea liderului Popa

317

Joi, 23 mai 2013, preşedintele Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor Libere din România (CNSLR) Frăţia, Leonard Bărăscu, s-a aflat la Târgu-Jiu pentru a participa la alegerea conducerii filialei judeţene. Valentin Popa a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte, acesta fiind cel de-a doilea mandat al său.

Leonard Bărăscu, preşedintele CNSLR Frăţia a ajuns la Târgu-Jiu în după-amiaza zilei de 23 mai pentru a participa la alegerea conducerii filialei judeţene a confederaţiei. Scrutinul s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. Pentru funcţia de preşedinte a candidat doar Valentin Popa, el fiind ales în fruntea filialei judeţene a CNSLR Frăţia pentru a doua oară. „Sunt 105 delegaţi cu drept de vot, membri ai sindicatelor din Petrom, GDF Suez, SANITAS şi DSC Târgu-Jiu. Se votează un preşedinte, un prim-vicepreşedinte, 10 vicepreşedinţi, un secretar, un preşedinte la organizaţia de femei şi un preşedinte la organizaţia de tineret”. Mandatele acestora vor fi pentru următorii patru ani. Pentru mine este al doilea mandat ca preşedinte al CNSLR Frăţia Gorj”, a declarat Valentin Popa. Potrivit aceleiaşi surse, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte a candidat Toni Cătuţ de la Petrom. Rezultatul alegerilor pentru celelalte funcţii din conducerea filialei judeţene a Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor Libere din România (CNSLR) Frăţia le vom publica în următorul număr al cotidianului nostru, acestea nefiind disponibile la momentul închiderii ediţiei.
Leonard Bărăscu a fost ales în funcţia de preşedinte al CNSLR Frăţia în toamna anului trecut. De menţionat că principalele direcţii de acţiune ale CNSLR Frăţia au în vedere politicile din domeniul salarizării şi ocupării, susţinerea modificărilor necesare în domeniul legislaţiei dialogului social, organizarea activităţii confederaţiei şi atragerea de noi membri, politici în domeniul educaţiei şi formării profesionale, sănătatea şi securitatea la locul de muncă şi protecţia socială.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here