Președintele clubului de fotbal din Fărcășești, acuzat că împiedică un fotbalist de la “Vulturii” să joace la Țicleni! I-a cerut sportivului 20.000 de lei

1204

Andrei Sandu în vârstă de 24 de ani din Bâlteni, sportiv legitimat la CS Vulturii Fărcășești, echipă aflată în liga a patra de fotbal, acuză președintele formației că nu îl lasă să plece la un alt club din Țicleni, pe motiv că mai are contract cu echipa încă doi ani de zile. Fotbalistul susține că nu ar avea nicio clauză în contractul semnat cu ani în urmă cu clubul din Fărcășești, dar cu toate acestea, pentru transferul cerut de el, i s-ar fi solicitat 20.000 de lei. Sportivul susține că clubul îl plătește lunar cu doar 600 de lei, dar banii îi vede în tranșe de câte 100 sau 300 de lei.

•Andrei a marcat, în retur, 18 goluri în 10 meciuri
•Vulturii Fărcășești, pe locul trei în campionat

Atacantul vârf de la Vulturii Fărcășești a fost ofertat de clubul din Țicleni, pentru calitățile sale sportive, în urmă cu două luni de zile. Deși fotbalistul a acceptat transferul, la clubul din Fărcășești s-a izbit de un refuz categoric al președintelui Mihai Robert Dumitru zis Bobi, numit în funcție cu doi ani în urmă. Andrei Sandu ar fi fost informat astfel că clubul său nu îi acceptă transferul, deoarece nu agreează clubul din Țicleni, urmare a unui conflict mai vechi cu alt jucător. Deoarece Andrei a insistat să i se aprobe plecare, i s-ar fi spus să achite o taxă de 20.000 de lei pentru a pleca cu acte în regulă.

Neînțelegeri mai vechi, viitor nou
“Și mie și mamei mele mi s-a spus de către președintele clubului că nu voi fi lăsat să plec, deoarece sunt neînțelegeri între cele două cluburi. Deși nu știu să fi avut ceva clauze în contractul cu clubul din Fărcășești am ajuns să mi se ceară 20.000 de lei ca să plec liniștit. Nu mi se pare corect acest lucru, viitorul meu sportiv este afectat, iar conducerea clubului Vulturii nu ține cont că am venit special din Anglia, cu un an în urmă, ca să joc la această echipă”, a declarat Andrei Sandu, pregătit să consulte un avocat. Bobi, președintele CS Vulturii Fărcășești, deși sunat nu a răspuns, ieri, pentru un punct de vedere vizavi de cele precizate de tânărul fotbalist.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here