Preparatele la cuptorul cu microunde, pericol de cancer!

542
preparetIată câteva reguli de care e bine să ţineţi seama împotriva acestei incurabile boli, care se numeşte cancerul.
1. Nu introduceţi recipienţi de plastic în cuptorul cu microunde.
2. Nu congelaţi apa.
3. Nu puneţi în microunde recipiente cu capace de plastic.

Dioxina este o substanţă ce provoacă cancer, în special la sâni. Este extrem de toxică pentru celulele corpului. Dioxina este eliberată din plasticul sticlelor cu apă introduse la congelator.
Recent, Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sănătate din cadrul Castle Hospital, a vorbit, despre pericolele care pândesc sănătatea. A vorbit despre dioxină şi răul pe care îl poate face. Să nu se încălzească mâncarea la cuptorul cu microunde în vase de plastic.
Este vorba, mai ales, de mâncarea ce conţine grăsime. Profesorul a spus că a combina grăsimea, temperaturile mari şi plastic eliberează în mâncare dioxina, care ajunge, în cele din urmă, în celulele noastre. A recomandat, în schimb, folosirea de vase de sticlă sau ceramică pentru a încălzi mâncarea. Se obţin aceleaşi rezultate, dar fără dioxină. Hârtia nu e dăunătoare, dar nu se ştie ce mai conţine ea. Profesorul a amintit că multe fast food-uri au renunţat la recipienţi din spuma poliuretanică, folosind hârtia. Apariţia dioxinei a fost motivul.
Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here