Premii pentru bibliotecarii gorjeni

606

Bibliotecarii din județul Gorj vor fi premiați la începutul lunii viitoare pentru proiectele realizate în cursul acestui an sau pentru ideile de proiecte ce vor fi puse în practică în anul 2017. Asta în cadrul unui concurs organizat de Biblioteca Județeană ”Christian Tell”.

Concursul organizat de Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj se adresează bibliotecarilor din bibliotecile publice din județul Gorj și are drept scop promovarea și sprijinirea proiectelor dezvoltate prin biblioteci pentru comunitățile deservite, precum și a ideilor de proiecte noi. Concursul se desfășoară pe două secțiuni, una dedicată proiectelor realizate în cursul anului 2016, iar cealaltă ideilor de proiecte ce vor fi dezvoltate în anul 2017. Cei care doresc să participe trebuie să transmită pe adresa de e-mail bibliotell@yahoo.com o aplicație în care să descrie proiectul implementat în anul 2016, respectiv ideea de proiect pe care ar dori să o dezvolte în cursul anului 2017. Aplicația trebuie să cuprindă: titlul proiectului, obiectivele proiectului, grupul țintă, o succintă descriere a activităților și rezultatelor, impactul, sustenabilitatea proiectului. Participanții pot adăuga alte informații pe care le consideră relevante (de exemplu: fotografii, număr de participanți, răspunsul comunității, etc în cazul proiectelor implementate în 2016). Termenul limită pentru transmiterea acestor aplicații este 30 septembrie 2016. E-mailul în care se transmite aplicația pentru concurs trebuie să conțină la subiect textul ”Premiile Biblionet”.

Șase premii
La finalul concursului vor fi acordate șase premii, câte trei la fiecare secțiune. Aplicațiile transmise de participanți vor fi evaluate pe baza mai multor criterii. Astfel, la secțiunea ”Proiecte realizate în cursul anului 2016” se va ține cont de creativitate și inovație, impactul în comunitate și posibilitatea de multiplicare. Și evaluarea aplicațiilor la secțiunea ”Idei de proiecte ce vor fi dezvoltate în anul 2017” se va face pe baza unor criterii precum caracterul inovativ, estimarea impactului în comunitate și posibilitatea de multiplicare. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în cursul zilei de 4 octombrie 2016, la sediul Bibliotecii Județene „Christian Tell” Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here