Premii în bani pentru elevii de 10 și sportivii din Turceni

1364

Elevii din Turceni care au avut rezultate excepționale la învățătură vor fi recompensați de primărie.
Consiliul Local Turceni a decis, în ultima ședință, acordarea a 41 de premii pentru elevii Liceului Tehnologic Turceni care au avut media generală 10 în anul școlar 2022-2023.
Fiecare elev va primi suma de 1.000 de lei. „Se aprobă alocarea sumei de 41.000 de lei, prevăzută în bugetul local la Capitolul  «Cultură, recreere, religie», în vederea premierii elevilor Liceului Tehnologic Turceni”, a decis Consiliul Local Turceni, în ședința din 13 iulie.
Tot în această ședință, consilierii au aprobat acordarea a 22 de premii în sumă de 2.000 de lei/persoană pentru membrii lotului de fotbal al Clubului Sportiv Orășenesc Turceni, „ca urmare a rezultatelor obținute la meciurile de baraj și promovarea în liga a III-a”.
De asemenea, vor fi răsplătiți și membrii Clubului Sportiv Budo Kan Karate Târgu Jiu, care au obținut medalii la campionatele naționale. Este vorba de cinci sportivi, care vor fi premiați cu suma totală de 3.800 de lei (o mie de lei locul I și patru premii de câte 700 de lei pentru locul III).
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here