Premiera „Me and my girl” – Aplauze la scenă deschisă

415

teatru (7)Premiera music – hall-ului „Me and my girl” a avut loc duminică seară la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu – Jiu.

Piesa a fost un real succes, spectatorii aplaudând la scenă deschisă timp de câteva minute bune, la final.

„Me and my girl” este un music – hall în adevăratul sens al cuvântului, actorii muncind timp de opt luni pentru ca totul să fie perfect iar scenele de teatru să se îmbine aşa cum trebuie cu cele de muzică şi de dans. „Este o poveste de viaţă, cu sentimente, senzaţii, nu este ceva atât de simplu sau, în acelaşi timp, este o poveste simplă. Am lucrat opt luni la ea şi pentru că unii actori au avut probleme de sănătate dar şi pentru că este complexă”, a declarat Achille Roselletti, regizorul piesei.
O frumoasă poveste de dragoste
teatru (16)Piesa a durat aproape trei ore, cu tot cu pauză şi a ţinut publicul cu sufletul la gură. Un tânăr crescut în cel mai rău famat cartier al Londrei află că este singurul moştenitor al unui conte. Intrat, astfel, brusc într-o familie importantă, tânărul se confruntă cu o educaţie rigidă, cu responsabilităţi şi etichetă, cu lecţii prin care trebuie să devină demn de numele pe care îl poartă dar, mai ales, cu faptul că trebuie să renunţe la iubita sa, care locuia în acelaşi cartier cu el şi care, deşi îl iubea sincer, acum nu se mai potrivea cu statutul său. O poveste frumoasă, despre dragoste şi diferenţele pe care le dau poziţiile sociale, o comedie romantică, o îmbinare de dans, cântec, teatru şi emoţii care a impresionat pe toată lumea şi în care se vede efortul depus de întreaga echipă de actori şi nu numai.
O surpriză totală pentru toţi
Impresionaţi atât de poveste cât şi de evoluţia actorilor târgujieni, spectatorii, la pauza dintre acte, aşteptau cu nerăbdare continuarea poveştii. „Mi-a plăcut foarte mult. Fiica mea este Simona Urs, actriţa, dar nu ştiam nimic despre piesă. Acasă nu povesteşte niciodată nimic”, ne-a dezvăluit mama actriţei, una dintre prezenţele deja obişnuite din sală, la spectacolele Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. Printre spectatori s-au numărat şi personalităţi locale şi nu numai, oameni politici, directori de instituţii dar şi oameni obişnuiţi, toţi având în comun, pentru câteva ore, dragostea de teatru. „Mi-a plăcut foarte mult mai ales că este altceva, este o piesă deosebită. Vin la teatru ori de câte ori am ocazia”, a declarat şi Ion Răuţ, membru PNL şi purtător de cuvânt al organizaţiei politice. Pentru această piesă de teatru biletele au fost vândute cu mult timp înainte, întreaga săptămână urmând să fie jucată pe scena târgujiană.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here