Prejbeanu, înlocuită de la şefia Ambulanţei

413

amb prej.Jeana Prejbeanu nu mai este şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Aceasta a fost înlocuită de Ana Duma, cea care a mai condus instituţia în urmă cu câţiva ani. Prejbeanu este convinsă că înlocuirea sa are culoare politică. Portocalie, mai exact.

Schimbarea Jeanei prejbeanu de pe postul de şef al Serviciului de Ambulanţă vine, spune ea, după ce s-a încercat excluderea sa pe cale amiabilă. Prejbeanu spune că fusese rugată de către Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică să renunţe la această funcţie, pentru că aşa i-a cerut democrat-liberalul Ionel Manţog. Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, fosta şefă de la Ambulanţă a primit ieri vestea înlocuirii sale cu Ana Duma.

Aceasta din urmă a mai ţinut frâiele serviciului fiind, însă, suspendată din funcţie în urmă cu şase ani, când a fost acuzată de luare de mită, abuz în serviciu şi abuz contra intereselor persoanei. Se pare că Duma, împreună cu patru angajaţi de la vremea respectivă, a angajat ilegal mai multe persoane de la care a primit bani şi diferite cadouri pentru a facilita angajarea.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here