Pregătiri în linie dreaptă pentru Transalpina Fest

842

Mii de turiști sunt așteptați la Rânca, săptămâna viitoare. În perioada 19-21 august are loc Transalpina Fest, festival ajuns la cea de-a doua ediție. Turiștii, care vor participa la eveniment, vor avea parte de un weekend de neuitat, condimentat cu concursuri distractive, spectacole şi concerte de muzică populară, dar și de muzică rock, cap de afiș fiind trupele Cargo și Trooper.

Autorităţile din Gorj se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cea de-a doua ediţie a celui mai mare eveniment organizat la Rânca: Transalpina Fest, în cadrul căruia se desfășoară și Transalpina Bike Fest 2016. Astfel, weekend-ul viitor se anunță plin de minunate surprize pentru cei care vor urca la Rânca.

Trei zile de spectacole și concursuri
În perioada 19-21 august 2016, la Rânca, vor avea loc concursuri distractive, spectacole şi concerte de muzică populară, dar și de muzică rock, cap de afiș fiind trupele Cargo și Trooper.
Programul manifestărilor din stațiunea Rânca a fost stabilit și cuprinde: târg de produse tradiționale, un târg al meșterilor populari, degustări de vinuri românești, concursuri de tir cu arcul, airsoft, dar și alte manifestări. Deschiderea oficială a Transalpina Fest va avea loc vineri, 19 august, de la ora 17.00, iar de la 17.30 va avea loc un recital al interpretului Nicolae Voiculeț, dar și al Ansamblului „Maria Lătărețu”. De la ora 20.00, pe scenă vor urca Doina Gorjului, Sava Negrean Brudașcu și Dumitru Fărcaș. Sâmbătă, de la ora 10.00 la 12.00 va avea loc cea de a doua ediție a Transalpina Bike Fest, în cadrul căreia se anunță concursuri cu premii, mountain bike etc. La prânz va avea loc o paradă a motocicliștilor, iar seara va fi încheiată de concertele trupelor Cargo și Trooper. Cel mai frumos moment al evenimentului va fi concertul trupei Cargo, promit organizatorii. Duminică, 21 august, va avea loc un concurs inedit de buggy și autocross, iar de la ora 16.00 va avea loc Festivalul Folcloric Pastoral „Transalpina”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here