Prefectul Andrei, nominalizat pentru „Prefectul anului 2010”

381

liviu andrei facuta de minePrefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, a primit ieri o Diplomă de Excelenţă din partea Consiliului Superior al Comisariatului pentru Societatea Civilă. Conform directorului acestei structuri confederative, Emilian Prodan, prefectul de

Gorj a meritat această recunoaştere din partea societăţii civile româneşti, în urma mai multor analize făcute în ţară. „Liviu Andrei a fost desemnat ca fiind prefectul fruntaş, iar diploma vine ca un act de încurajare pentru demersurile pe care le-a făcut. Consiliul nostru este alături de oamenii care au avut acţiuni ce au venit în sprijinul societăţii civile”, ne-a declarat Prodan. Acesta a menţionat că, alături de colegii săi din Bucureşti, va face propunerea ca Andrei să fie numit prefectul anului 2010. „Când se va lua această decizie, prefectul va fi chemat la Bucureşti, unde i se vor recunoaşte meritele în cadrul unei Gale”.

Liviu Andrei s-a arătat încântat de recunoştinţa adusă şi promite că va veni mereu în sprijinul acţiunilor iniţiate de Consiliul Superior al Comisariatului pentru Societatea Civilă. „Nu e un lucru simplu diploma primită, ci reprezintă o misiune în plus care îmi apasă pe umeri şi pe care o voi duce la bun sfârşit”. Acesta are însă dubii că va fi înţeleasă de toată lumea iniţiativa de a deveni prefectul anului 2010. „Cred că desemnarea mea ca Prefect al anului 2010 va fi o răzmeriţă mediatică la Gorj. Iar cei care nu vor înghiţi acest lucru şi s-au îndoit mereu de activitatea mea, vor trebui să se plieze pe o altă albie”.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here