Prefectul Andrei declară război evazioniştilor

327

liviu andrei facuta de mineLiviu Andrei, prefectul de Gorj, a organizat, ieri, la sediul Prefecturii, o întâlnire cu directorii instituţiilor deconcentrate cu abilităţi în efectuarea de controale din judeţ.

Astfel, prefectul a cerut acestora să se implice în procesul de stopare a evaziunii fiscale. „Declarăm, împreună, război deschis evaziunii fiscale din judeţ. Garda Financiară, Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, împreună cu celelalte instituţii cu abilităţi în control, care sunt de un real folos, trebuie să se implice în stoparea fenomenului de evaziune fiscală“, a declarat Andrei.

Totodată, în acest sens, un plan de acţiuni va fi pus la punct până la sfârşitul acestei săptămâni, acţiuni ce se vor desfăşura în săptămâna următoare. Liviu Andrei i-a făcut atenţi pe reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, precum şi Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului să acorde o atenţie deosebită locurilor unde vor fi sacrificaţi şi comercializaţi mieii.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here