Prefectul Andrei dă explicaţii pentru notele fiicei sale

386
Prefectul Liviu Andrei consideră că fiica sa a căzut pur şi simplu drept victimă a scandalului lucrărilor evaluate cu note de 10. Nota la limba şi literatura română primită de Andra Andrei a fost mişcorată cu două puncte după recorectare.

Liviu Andrei crede că la mijloc sunt interese politice ale anumitor personaje care de fapt încearcă să-i aducă atingere lui, ca figură publică.

,,Cred că a fost o corectură exigentă, ba mai mult a fost şi o latură politică la această corectură întrucât eu nu cred că profesorii care au corectat la nivelul judeţului Gorj şi-au permis să facă astfel de greşeli. Cred că lucrările fiicei mele au fost trimise la Bucureşti, deşi diferenţa este extraordinar de mică iar la matematică este 9.60. Mai mult, de la 9 la 10, profesorul are dreptul să dea el un punct pentru că apreciază conţinutul şi aranjarea în pagină a cunoştinţelor. Ca atare eu cred că a fost cu trimitere pentru a mă lovi pe mine”, a declarat, revoltat, prefectul Andrei.
,,Vreau să le transmit tuturor că nu mă mai loveşte nimeni cu absolut nimic. Vreau să le mai transmit curioşilor pe care îi interesează starea mea de spirit că am o stare excepţională atâta timp cât fiica mea este studentă în Bucureşti la Medicină nu la facultate de stat ci la una privată, pentru că am vrut eu să meargă acolo pentru condiţiile deosebite pe care le are instituţia. Fiica mea este pe un loc bugetat din buzunarul părinţilor ei, sunt convins că ea are cunoştinţe cu care ea bagă în buzunar pe oricine dacă vrea, ştie carte, are o educaţie aleasă, iar aceste lucruri menite să terfelească onoarea tatălui ei nu fac decât să o întărească şi să o facă să meargă mai departe. În curând fata mea va fi un medic de excepţie şi poate, cine ştie, clienţi dinăştia care îi doresc <<binele>> tatălui ei vor fi clienţii ei”, a conchis Liviu Andrei.
Nu numai fiica lui Liviu Andrei s-a trezit cu nota modificată ci şi Bianca Adela Stănculete, fiica medicului ginecolog Vasile Stănculete. Acesta a avut nota 10 iar după recorectare a obţinut 5.40. adolescenta, absolventă a Liceului de Muzică şi Arte Plastice ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu este studentă şi ea tot la medicină dar la Arad.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here