Prefectul Andrei a criticat absenţa membrilor Comisiei de Dialog Social

315
Şedinţa lunară a Comisie Judeţene de Dialog Social care trebuia să se desfăşoare ieri, s-a amânat pentru data de astăzi, deoarece membrii acesteia precum şi reprezentanţii deconcentratelor nu s-au prezentat la întrunire. Organizată de către Consiliul Judeţean Gorj, reprezentantul acestei instituţii la şedinţa de ieri şi vicepreşedinte al CJ Gorj, Radu Angheloiu, s-a simţit obligat să amâne şedinţa.

O bună parte dintre absenţi se află în concedii de odihnă sau medicale, unii dintre ei nici măcar catadicsindu-se să-şi trimită reprezentanţii la Instituţia Prefectului.

Absenţa directorilor a fost aspru criticată de prefectul judeţului, Liviu Andrei, care s-a arătat dezamăgit de atitudinea celor care trebuiau să fie prezenţi la Comisia Judeţeană de Dialog Social. Printre cei care au răspuns „prezent” s-au numărat Viorel Caragea, şeful IPJ Gorj, Iustin Paralescu, inspector-şcolar general, Valeriu Petrică, director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Gorj, cât şi Ion Cupă, şeful Direcţiei de Finanţe Publice Gorj. Pe cealaltă parte, absenţi au fost liderii de sindicate, ai Casei de Sănătate Gorj, ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, dar şi mulţi alţii. Atât Angheloiu cât şi Andrei speră că şedinţa de astăzi să se desfăşoare în bune condiţii şi să nu mai fie atât de mulţi absenţi.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here