Praktiker, cu porţile deschise pentru gorjeni

599

Praktiker, unul dintre cele mai mari magazine de bricolaj din ţară s-a inaugurat, joi, şi la Târgu-Jiu. Începând de acum, gorjenii care vor să-şi amenajeze grădina sau să-şi înfrumuseţeze şi utileze locuinţa găsesc cele necesare la Praktiker, situat pe strada Aleea Digului nr.1 (fostul Interex). Oferta companiei cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale de construcţii, decoraţiuni pentru interior şi exterior; produse sanitare; mobilă; electronice şi electrocasnice; produse pentru grădinărit.

pracktikerÎnceputul sezonului de toamnă al acestui an anunță inaugurarea celui de-al 28-lea magazin Praktiker România la Târgu-Jiu. La eveniment au participat şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale. Este vorba despre edilul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, prefectul judeţului, Alin Văcaru, şi şeful Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu precum şi directorii instituţiilor deconcentrate.
pracktiker (2)Toţi locuitorii oraşului sunt aşteptaţi, astăzi, 12 septembrie să viziteze magazinul şi să participe de la ora 19.00 la un spectacol susţinut de Smiley, care va marca inaugurarea magazinului Praktiker Târgu-Jiu.
pracktiker (3)Fiind unul dintre cele mai iubite branduri de Do It Yourself în rândul consumatorilor din România, compania Praktiker a pregătit foarte multe surprize locuitorilor din Târgu-Jiu. Astfel, între 12 și 29 septembrie, toți cei care calcă pragul noului magazin Praktiker și își procură un card de fidelitate Praktiker, primesc un voucher de 15% reducere la primul coș de cumpărături. Mai mult, compania Praktiker s-a gândit și la cei care nu au card de fidelitate, astfel că oferă clienților vouchere în funcție de valoarea cumpărăturilor realizate: vouchere de 10 Lei, 20 Lei sau 30 Lei pentru cumpărături mai mari de 100 Lei, 200 Lei, respectiv 300 Lei. Aceste campanii sunt valabile doar pentru locuitorii din Târgu-Jiu, voucherele oferite clienților fiind valabile până la finalul lunii septembrie.

pracktiker (4)4,000 mp, cu produse de calitate
Noul magazin Praktiker se întinde pe o suprafață de peste 4.000 mp și a presupus o investiție de circa 1,5 milioane euro. Deși atipic ca mărime comparativ cu celelalte magazine Praktiker din rețea, dar în același timp cochet și prietenos, magazinul promite locuitorilor din Târgu-Jiu o gamă de produse selectată cu multă atenție și grijă, care să îmbunătățească acestora experiența de cumpărături și să-i ajute să-și transforme casa în acasă, locul cel mai drag al fiecăruia dintre noi.
pracktiker (6)“În scopul de a aduce Praktiker mai aproape de români, am luat decizia de a inaugura un nou magazin la Târgu-Jiu, oraș care, după o prospectare atentă a pieței, am descoperit că are un real potențial. Ne bucurăm foarte mult că am reușit să fim prezenți și aici, mai aproape de clienții nostri din această zonă care vor beneficia cu ușurință de serviciile şi produsele noastre”, a declarat Omer Susli, proprietarul companiei Praktiker.
pracktiker (7)Compania Praktiker România se impune drept magazin de specialitate, care oferă peste 40.000 de articole pentru grădină și casă, inclusiv servicii de livrare produse, servicii financiare, servicii de combinare cromatică pentru vopsele și garanție retur.
pracktiker (8)Pentru calitatea produselor și serviciilor puse la dispoziție, compania se bucură de aprecierea clienților din toată țara și oferă ocazia locuitorilor din Târgu-Jiu să experimenteze îndeaproape calitatea produselor marca Praktiker.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here