Posturi scoase la concurs la Primăria Peştişani

626

Pentru această săptămână, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a făcut publică lista cu posturile vacante de la nivelul întregii ţări. În Gorj, sunt vacante patru job-uri la Primăria Peştişani şi unul la Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Gorj.

Primăria comunei Pestișani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru funcții publice de execuție, vacante. Astfel, se caută un consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Licitații și Achiziții Publice din cadrul Biroului Financiar- Contabilitate; un inspector, clasa I, gradul profesional debutant în cadrul Compartimentului Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Biroului Financiar – Contabilitate; un consilier juridic, clasa I, gradul profesional asistent la Compartimentul Juridic; un consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Agricultură, Fond Funciar.
Cei care vor să ocupe postul de inspector trebuie să aibă diplomă de studii universitare de licenţă absolvite, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor economice. De asemenea, consilierii pentru Compartimentul Juridic şi cel de la Licitaţii şi Achiziţii, trebuie să aibă diplomă de studii universitare în domeniul juridic, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim un an, cunoştințe de operare PC – nivel mediu.
Totodată, cei care vor să ocupe postul de consilier debutant în cadrul Compartimentului Agricultură şi Fond Funciar de la Primăria Peştişani, trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, specializarea măsurători terestre și cadastru, dar şi cunoştinţe la nivel mediu de operare pe calculator. Proba scrisă pentru ocuparea posturilor enumerate mai sus este programată a avea loc în data de 19 noiembrie, de la ora 11:00, urmând ca cei care trec peste examenul scris să susţină interviul pe 21 noiembrie.

Concurs pentru comisar la CJPC Gorj
Tot în această perioadă, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Vest Oltenia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de comisar, clasa I, grad profesional principal în cadrul CJPC Gorj. Proba scrisă a acestui concurs va avea loc la Bucureşti, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) din Bulevardul Aviatorilor, nr. 72, în data de 21 noiembrie, la ora 13:00, urmând ca în data de 24 noiembrie, ora 13:00, să fie susţinută proba interviului. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială de internet a ANPC.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here