Posturi de medic-șef scoase la concurs, Chirurgul Mergea se pregătește de pensie, Stanciu și Pătrășcoiu de concurs

1581

Şeful Secţiei Chirurgie II – din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu, dr. Florin Mergea, se pregătește să predea ștafeta unui alt coleg. Pe data de 12 septembrie chirurgul Mergea se pensionează, acesta rămânând în spital până la organizarea concursului pentru postul de chirurg. Cât privește șefia Secției Chirurgie II, managerul Tiberiu Tătaru spune că în următoarele zile se va decide numele medicului-șef interimar.

Chirurgul Florin Mergea, șeful Secţiei Chirurgie II – din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu, cel care s-a aflat și la conducerea spitalului, în urmă cu câțiva ani, se pregătește de pensionare. Acesta va mai rămâne în fruntea secției până pe 12 septembrie. „Domnul doctor Mergea se va pensiona săptămâna viitoare. După data de 12 septembrie vom avea un medic șef interimar la Secția Chirurgie II, până la organizarea concursului. De asemenea, dr. Florin Mergea rămâne în spital până când postul de medic chirurg va fi scos la concurs”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Chirurgul Florin Mergea a fost și vicepreședinte al Colegiului Medicilor Gorj.

Concursuri pentru șefia mai multor secții
Gheoarghe StanciuConducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a scos la concurs mai multe posturi de medic-șef, între care cele pentru secțiile: ORL, Ginecologie și Anatomie Patologică. „Am trimis spre publicare anunțurile pentru organizarea concursului în vederea ocupării funcției de medic șef la ORL, la Ginecologie și la Anatomie Patologică. La ora actuală, medic șef la ORL este dr. Gheorghe Stanciu, iar la Ginecologie este dr. Dumitru Pătrășcoiu”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu.
Pentru funcția de medic-șef la Anatomie Patologică s-a făcut deja selecția dosarelor, medicul Camelia Firoiu fiind admisă pentru a participa la concurs.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here