Postul de director economic al Spitalului Rovinari a fost scos la concurs

746

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a scos la concurs postul de director financiar-contabil. Concursul va avea loc pe data de 27 aprilie, la sediul unităţii. Termenul limită pentru înscriere este 19 aprilie, ora 15.00.

La începutul acestui an, managerul Spitalului Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari, Constantin Talabă, a realizat o anchetă internă la nivelul unității pe care o conduce, în urma căreia au fost depistate mai multe fapte cu iz penal, respectiv contracte păguboase pentru spital. Astfel, în cursul zilei de 28 ianuarie, prezentându-se în CA rezultatul verificării, s-a decis revocarea Comitetului Director și demiterea directorului economic al spitalului.
Pentru că era nevoie ca postul de director financiar contabil să fie ocupat, conducerea Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari a decis să organizeze un concurs.

19 aprilie, termen limită pentru înscrieri
Candidaţii care doresc să participe la concursul organizat de Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari trebuie să achite taxa de participare, în valoare de 200 de lei şi să depună dosarele complete până la data de 19 aprilie, ora 15.00.
Selecţia dosarelor va avea loc pe 20 aprilie, iar proba scrisă se va desfăşura pe 27 aprilie, la ora 10.00.
Concursul va cuprinde trei probe: test grilă, susţinerea proiectului de specialitate şi interviul de selecţie. Toate probele se desfăşoară la sediul spitalului.
Pentru a fi declaraţi admişi, candidaţii trebuie să obţină la finalul concursului minim media 7.
Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari funcţionează ca structură organizatorică în conformitate cu Ordinul Ministerului Sănătăţii nr.688/2010 cu 121 paturi, asigurând asistenţă medicală în mai multe specialităţi: Chirurgie, ATI, Obstetrică – Ginecologie, Ortopedie – Traumatologie, Oftalmologie, ORL, Medicină Internă, Neurologie, Pediatrie, Neonatologie, Recuperare – Reabilitare a sănătăţii.
Totodată, spitalul mai are în structură şi: cameră de gardă, laborator radiologie şi imagistică medicală, laborator analize medicale, farmacie, sterilizare, ambulatoriu de specialitate.
M.S.

Spitalul „Sfântul Ştefan” angajează fochist şi electrician
Două posturi de muncitor calificat au fost scoase la concurs de către Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari. Este vorba despre un post de electrician şi unul de fochist, ambele pe perioadă nedeterminată. Înscrierile se fac până pe data de 18 aprilie.
Candidaţii care doresc să participe la concursul de angajare organizat de Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari trebuie să deţină certificate de calificare în meserie, să fie absolvenţi de şcoală generală, profesională sau liceu, să aibă categoria de calificare 1 pentru postul de fochist şi autorizaţie ISCIR pentru cazane de joasă presiune; să aibă categoria de calificare 5 sau 6 pentru postul de electrician, fiind necesară o vechime în muncă de 9 ani.
Dosarele de concurs se depun până pe 18 aprilie. Proba scrisă se va susţine pe 26 aprilie, iar interviul pe 28 aprilie.
Tematica şi bibliografia pentru concurs au fost afişate şi pe pagina de internet a spitalului, dar şi la sediul unităţii.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here