Ponta numără traseiștii din politică. Poate începe cu ai lui!

1057

Deputatul de Gorj Victor Ponta are o nouă preocupare. Liderul Pro România a pornit un jurnal de campanie, în care prezintă, cu nume și prenume, traseiștii din politică. Primul județ vizat este Călărași.
„În Călărași, ca și în multe alte locuri, USR s-a «predat» PNL-ului – îi susțin candidații și primesc și ei funcții pe listă. (…) PNL cu sprijinul PSD «dau alegeri» la toată lumea – după blatul sinistru prin care au păstrat Alegerile Locale dintr-un singur tur (ca să nu aibă altcineva șanse să câștige), după legea comună prin care au pus alegerile în septembrie (deși nu deschid nici școlile, nici economia – dar închid localități întregi)”, spune Ponta.
Greu de înțeles acest demers în condițiile în care formațiunea lui Ponta este plină de politicieni veniți din alte partide. Și la Gorj, Pro România se bazează pe persoane care au schimbat mai multe partide. Între timp, Victor Ponta, care nu a mai călcat prin județul în care a fost ales parlamentar, este „invitat” să-și numere plagiatorii din partid. Parlamentarul de Gorj, rămas fără titlul de doctor, este arătat cu degetul pentru că promovează candidați acuzați de furt intelectual.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here