Ponta: După parlamentare, se închide tot!

2022

Deputatul de Gorj, Victor Ponta, aruncă bomba. Fostul premier este convins că, după scrutinul din 6 decembrie, România va intra în lockdown, „se închide tot”.
„De pe 7 decembrie se închide tot. Nu poți să închizi și să deschizi orașe în funcție de alegeri, trebuie în funcție de ce zic specialiștii. Teste facem din ce în ce mai puține. În alte țări, graficul cu numărul de teste e tot în creștere, numai la noi scade numărul de teste. Aberația e că nu înseamnă că dacă nu facem teste, nu avem virusul. În alte țări, dacă faci la privat, ți se decontează. La noi nu, parcă îmi fac eu testul de plăcere. (…) În momentul în care decizii legate de sănătatea publică se iau în funcție de alegeri, mergem într-o direcție greșită”, susține Ponta.
Parlamentarul mai spune că măsurile anti-Covid luate de guvern sunt „haotice”, singurul scop al executivului fiind să se asigure că poate organiza alegerile parlamentare.
„E o viață până pe 6 decembrie și cea de după. O să dea drumul în noiembrie, o să mâncăm în restaurante, din 7 decembrie vine viața de după alegeri, când se închide tot”, a spus Victor Ponta, la o emisiune TV. Autoritățile au raportat pentru miercuri circa 3.000 de cazuri de coronavirus, cel mai mare număr de infectări de la izbucnirea pandemiei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here