Ponta a promis şi a şi dat bani pentru heliportul de la Târgu-Jiu

566

Executivul a alocat, în ultima şedinţă, din Fondul naţional de dezvoltare la dispoziţia Guvernului, suma de 451.000 lei bugetului local al municipiului Târgu-Jiu,, în vederea finanţării obiectivului de investiţii “Amenajare heliport – Insula Râului Jiu”. Premierul Victor Ponta a pomenit pentru prima dată despre necesitatea acestei investiţii în urmă cu doar două săptămâni.

Potrivit hotărârii publicate în Monitorul Oficial, s-a aprobat alocarea din Fondul naţional de dezvoltare la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2012, a sumei de 451 mii lei bugetului local al municipiului Târgu-Jiu, în vederea finanţării obiectivului de investiţii “Amenajare heliport – Insula Râului Jiu, municipiul Târgu-Jiu”. Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anunţat joi, la Târgu-Jiu, că se va afla în Gorj şi săptămâna viitoare, când va fi însoţit de ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, cu care va discuta despre realizarea unui heliport, dar şi alte probleme legate de sănătate. “Marţi şi miercuri va fi aici ministrul Sănătăţii şi trebuie să mergem să vedem câteva din obiectivele din acest domeniu şi inclusiv să dăm drumul la proiectul cu SMURD-ul”, a spus Victor Ponta, candidat la alegerile parlamentare din 9 decembrie în Colegiul 6 de deputaţi din Gorj. Ponta a subliniat necesitatea acestui heliport, după explozia de la blocul din Târgu-Cărbuneşti, unde şi-au pierdut viaţa două persoane.

Atacat de Ungureanu
Investiţia de la Târgu-Jiu a stârnit o reacţie negativă a purtătorului de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu care a susţinut, vineri, că banii alocaţi de Executiv pentru construirea unui heliport la Târgu-Jiu puteau fi daţi angajaţilor de la Oltchim. Ungureanu nu a menţionat însă că Ponta a achitat deja salariile angajaţilor de la Oltchim.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here