Poliţiştii TF au sancţionat călătorii frauduloşi

352
Posturile de Poliţie TF Târgu-Jiu şi Valea Sadului au efectuat o serie de acţiuni pentru a preveni şi combate călătoria frauduloasă şi pentru a limita fenomenul de cerşetorie în staţiile CFR şi pe trenurile de călători.

Astfel, au fost patrulate şase staţii CFR, patru trenuri în care s-au identificat 16 călători frauduloşi de la care au fost încasate suprataxe în valoare de 137 lei. De asemenea, au fost legitimate opt persoane şi aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 400 lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, dar şi pentru consum de alcool în tren.

De altfel, în timpul patrulelor, trei minori, cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, au fost identificaţi în trenul personal ce leagă localităţile Petroşani şi Craiova. Aceştia nu şi-au putut justifica prezenţa, nu aveau acte de identitate, bilete de călătorie şi nici nu erau supravegheaţi. Minorii, doi din judeţul Mureş şi unul din Alba, au fost internaţi la Centrul de Primire în Regim Urgenţă Târgu-Jiu, urmând ca angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj să îi încredinţeze părinţilor sau tutorilor.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here