Polițiștii gorjeni, cu ”Aripi Frânte” la Polovragi și Baia de Fier

489

Polițiștii au continuat, joi și vineri, acțiunile din ”Săptămâna Prevenirii Criminalității”. De această dată, tema a fost ”violența în familie”, evenimentele fiind desfășurate în cadrul Campaniei ”Aripi frânte”.
”Polițiștii de prevenire au desfășurat joi trei activități pe linia prevenirii violenței în familie, în cadrul Campaniei ”Aripi Frânte”, cu persoanele vulnerabile din comuna Polovragi, la Școala Primară Polovragi, la Liceul Tehnologic și Școala Primară Baia de Fier cu elevii și cadrele didactice, ocazie cu care au fost efectuate recomandări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte, în vederea reducerii riscului victimal. Totodată au fost purtate discuții cu privire la măsurile de ocrotire care pot fi aplicate în situația în care sunt victime ale violenței intrafamiliale, participând 249 de localnici”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
”Săptămâna Prevenirii Criminalității” s-a încheiat vineri, cu activități desfășurate pentru reducerea riscului rutier în rândul minorilor, fiind organizate concursuri și patrula școlară, la două școli din Târgu-Jiu.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here