Poliţiştii de la rutieră au aplicat, într-o zi, cinci amenzi pe oră

526

foto acc 001Nu mai puţin de 120 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, într-o singură zi, de către poliţiştii rutieri, în judeţul nostru. Lipsa centurii de siguranţă, autovehicule cu defecţiuni, şoferi băuţi, viteza legală depăşită sunt doar câteva dintre constatările făcute de poliţişti.

Valoarea totală a amenzilor este de 14720 lei.

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Rutiere Gorj au ieşit, din nou, pe străzile judeţului pentru a depista, în trafic, pe cei care încalcă legea. Astfel au fost sancţionaţi 18 conducători auto care nu purtau centura de siguranţ[, 15 conducători auto care nu aveau asupra lor documentele personale, 3 conducători de taxi, un conducător de moped, 14 conducători auto ale căror autovehicule prezentau defecţiuni tehnice, un căruţaş, un biciclist, 2 conducători auto care au oprit într-un loc în care această manevră era interzisă, un conducător auto pentru încălcarea prevederilor H.G.1373/2008, un conducător auto pentru încălcarea prevederilor O.G.15/2002, 3 pietoni care au traversat prin loc nepermis, 3 conducători auto care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Un permis reţinut
Tot poliţiştii gorjeni au retras şi două certificate de înmatriculare, dintre care unul pentru lipsa I.T.P., iar altul pentru lipsă rovignetă. Au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale pentru alte abateri. Radarul a înregistrat 24 de cazuri de depăşire a vitezei legale, fiind aplicate, în fiecare din aceste cazuri, sancţiuni contravenţionale. A fost reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice un permis de conducere, pentru depăşire neregulamentară şi a fost descoperit în trafic un cetăţean care conducea pe drumurile publice în perioada de suspendare a exercitării acestui drept.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here