Poliţiştii comunitari aleargă după gloabe

298
Serviciul de Intervenţie din cadrul Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu a avut în cursul acestei săptămâni o misiune deloc uşoară. Este vorba despre prinderea unor animale lăsate în libertate şi aducerea lor la oborul de gloabe. Intervenţia poliţiştilor comunitari în astfel de situaţii este, de altfel, frecventă, deoarece animalele lăsate în general pe carosabil pun în pericol siguranţa rutieră.

Agenţii de la Poliţia Comunitară Târgu-Jiu se ocupă activ cu prinderea animalelor lăsate în libertate oriunde şi oricum, punând în pericol viaţa participanţilor la trafic. Numai în această săptămână cinci cai au fost adunaţi de comunitari după ce agenţii au fost sesizaţi că animalele erau lăsate în libertate pe o proprietate privată din zona Bârseşti. Nepotul proprietarului a fost cel care a chemat, de urgenţă, echipele de la ecarisaj care au intervenit, ajutate fiind însă de agenţii de la Poliţia Comunitară Târgu-Jiu.
Proprietarii animalelor aduse la oborul de glaobe le pot ridica contra sumei de 500 de lei vechi percepute pe zi, în timp ce amenzile prevăzute de lege pentru acest gen de contravenţii se sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here