Polițist bătut de un pacient recalcitrant

463

Un polițist de la Târgu-Cărbunești a fost lovit, ieri, în timpul serviciului. Acesta a fost chemat să intervină la Secția TBC a spitalului din Târgu-Cărbunești, unde un pacient recalcitrant ar fi devenit agresiv cu asistentele. În momentul în care a ajuns la fața locului, omul legii a primit un pumn în cap de la bolnavul  de etnie romă. ”A devenit agresiv, a vrut să lovească doamnele asistente. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani”, a precizat medicul Tănase. Surse susțin că pacientul se află în evidență și cu probleme psihice.

”Polițistul a intervenit la un scandal la spital și atunci a fost lovit de autor, cu pumnul în cap. Este vorba despre un polițist de proximitate”, a declarat pentru Gorjeanul, comisarul șef de Poliție, Ion Buculea.

Agresorul a fost arestat preventiv. ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Bîrcină Ion, pe o durată de 20 de zile. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a stabilit Judecătoria Târgu-Cărbunești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here