Poliția Târgu-Jiu caută un șef pentru Biroul de Investigaţii Criminale

1132

Inspectoratul de Poliție al județului Gorj scoate la concurs funcţia de şef al Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu. Examenul va avea loc pe 29 iunie, la ora 10.00, iar proba de selecţie constă într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. Instituția este condusă interimar de Radu Vlădulescu, cel care a obținut 7,38 la concursul organizat anul trecut pentru șefia Poliției orașului Tismana.
”Înscrierile se fac, în zile lucrătoare, la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, Serviciul Resurse Umane, din municipiul Târgu-Jiu, strada Traian, pe bază de raport, urmând ca dosarul de recrutare în volum complet, să fie depus până la data de 13 iunie 2018. Funcţia este prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie. Interviul va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi a obţinut minim nota 7.00.
În situaţia în care, la concursul pentru ocuparea unui post de conducere vacant, mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
Poliţistul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul pe subiecte profesionale poate formula contestaţie o singură dată în termen de 24 de ore de la afişare. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu pe subiecte profesionale se depun la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj şi se soluţionează de către comisia de soluţionare a contestaţiilor în termen de două zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.
Nota acordată după soluţionarea contestaţiilor la interviu este definitivă”, se precizează pe site-ul IPJ Gorj.
Candidații trebuie, printre multe altele, să nu fie cercetați disciplinar.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here