Poliția Locală, la datorie de Paşte!

881

65 de polițiști locali se vor afla începând de săptămâna viitoare în zonele cele mai aglomerate din municipiul Târgu-Jiu pentru a preîntâmpina eventualele probleme create de aglomeraţie specifică apropierii Paştelui.

În atenţia agenţilor Poliţiei Locale vor fi pieţele, zonele comerciale din sudul municipiului, Cimitirul Municipal şi unităţile de cult din Târgu-Jiu. “Poliţia Locală a municipiului Târgu-Jiu vor lucra la foc continuu şi în această perioadă a Sărbătorilor Pascale pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor. Măsurile sunt luate pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, menţinerii unui climat de ordine, fluidizării circulaţiei în zonele foarte aglomerate unde oamenii vor veni la cumpărături, prevenirii şi combaterii cerşetoriei, interzicerea comercializării anumitor produse în locuri neautorizate şi cu încălcarea prevederilor locale, blocării traficului rutier. (…) Poliţiştii locali din zona de ordine publică şi siguranţa rutieră vor fi prezenţi în zona bisericilor în seara Deniilor, precum şi în noaptea de Înviere; în atenţia noastră sunt toate bisericile de pe raza municipiului. Efectivul pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice este de aproximativ 65 de poliţişti locali”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Alexandra Petriţa.
Târgujienii sunt încurajaţi de reprezentanţii Poliţiei Locale să apeleze cu încredere la agenţii locali pentru evitarea situaţiilor care ar putea atenta la liniştea şi siguranţa cetăţenilor. “Avem şi câteva recomandări pentru evitarea evenimentelor neplăcute: să parcheze doar în locurile special amenajate, în zonele aglomerate să acorde o atenţie deosebită genţilor sau obiectelor pe care le au asupra lor. Dacă vor să semnaleze o problemă sau apar situaţii neplăcute, pot apela cu încredere numărul de telefon al dispeceratului instituţiei: 0253/225434”, a precizat reprezentanta Poliţiei Locale Târgu-Jiu.
Tot în cursul săptămânii viitoare, echipaje ale Poliţiei Locale se vor afla şi în zona târgurilor de animale din municipiul Târgu-Jiu, dar şi în Piaţa Litovoi unde se vor sacrifica mieii.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here