Poliția face angajări la Rutieră, în Gorj

466

Două posturi de agent sunt vacante în cadrul Polițiilor orășenești Novaci și Rovinari, la compartimentul Rutier, prin încadrare directă, cu recrutare din sursă externă. Data limită de înscriere şi depunere a dosarelor de recrutare este  7 octombrie, până la ora 14.00.

Pot participa la concurs, candidaţii care au cetăţenia română şi domiciliul în România, sunt apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic și au minim 18 ani împliniţi. Aceștia trebuie să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat și să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea. O altă condiție este să deţină permis de conducere, cel puțin categoria „B”

Mai mult, bărbații trebuie să aibă înălțimea de  1,70 metri, iar femeile 1,65.   Cei care au tatuaje care nu pot fi acoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară, nu sunt acceptați.

Înscrierea candidaţilor se va face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, situat în municipiul Târgu-Jiu, pe strada Traian. Examinarea medicală se va face în perioada 19-27 octombrie. Examinarea psihologică a candidaţilor se va realiza în perioada 08-15 octombrie. Prezentarea la unitatea medicală Centrul Medical Judeţean Gorj se va face doar de către candidaţii declaraţi „apt” în urma susţinerii examinării psihologice.

”Concursul va consta în desfăşurarea următoarelor probe: evaluarea performanţei fizice; test scris, de tip grilă; interviu de departajare. Data, ora şi locul unde se va desfăşura proba de evaluare a performanţei fizice se vor stabili, în funcţie de numărul candidaţilor şi se vor comunica ulterior prin afişare pe pagina de internet a  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Proba test scris va consta într-un test de tip grilă şi va avea loc la data de 19.11.2016”, anunță reprezentanții IPJ Gorj.

Detalii aici!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here